Handelsbetingelser

Zenajour ApS
CVR: 40619755
Adresse: Tilstedvej 73
7700 Thisted

Generelt

Det er en betingelse for alle køb, at du har læst og accepteret disse handelsbetingelser. Markeringen af feltet under kontooprettelse og efterfølgende køb, skal anses for at udgøre en aftale melem dig og Zenajour ApS.

Betaling

Zenajour ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling bliver trukket løbende på din konto, enten månedligt eller årligt, indtil du opsiger dit abonnement. Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og er incl. dansk moms (25%).

Abonnementsaftale

Ved betaling accepterer du at Zenajour ApS må trække det aftalte beløb, der er i overensstemmelse med den valgte ydelse fra dit betalingskort. Så snart betalingen er gennemført vil ydelsen være synlig på Zenajour ApS. Da ydelsen automatisk er i brug straks efter betaling er der ingen fortrydelsesret for købet. Ydelsen løber i den angivne periode og kan ikke opsiges. Opsiges licensbrugeren vil den resterende periode af licensen kunne tildeles en anden bruger. Enhver form for online overførsel af penge sker via en krypteret forbindelse. Det betyder at eksempelvis kreditkortoplysninger ikke kan læses eller opfanges af andre. En krypteret forbindelse kan genkendes på, at der i din browsers statuslinje er et låseikon, hvor låsen er lukket. Med henblik på at tilvejebringe en maksimal sikkerhed af dine betalingskortoplysninger gemmer Zenajour ApS således ikke dine kortoplysninger. Dette indebærer, at vi opfylder meget høje krav til sikkerheden.

Levering

Zenajour ApS' produkter er digitale og bliver derfor leveret automatisk efter betalingen er gennemført.

Reklamationsret

Der ydes ingen reklamationsret på Zenajour ApS' produkter, da disse er digitale og derfor ikke kan returneres. Ydermere tages produktet automatisk i brug med det samme betalingen er gennemført.

Fortrydelsesret

Der ydes ingen fortrydelsesret på Zenajour ApS' produkter, da disse er digitale og derfor ikke kan returneres. Ydermere tages produktet automatisk i brug med det samme betalingen er gennemført.

Ansvarsfraskrivelse

Zenajour ApS kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med brugen af vores tjenester. Zenajour ApS kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brugen af vores tjenester.

Zenajour ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.