Vigtige datoer

 

Med Zenajours kalenderfunktion "Vigtige datoer" kan I nemt holde styr på projektdeadlines, regninger, momsen, MUS samtaler, medarbejderes fødselsdage, jubilæer og meget, meget mere.

Det kan en virksomhedskalender fra Zenajour.com

En virksomhed kan anses som en levende organisme. Den er hele tiden i udvikling og der sker konstant forskellige ting. Det kan være svært at holde styr på, hvis man ikke har et system til at gøre det for én.

Med Zenajour's får du mulighed for at skematisere vigtige mærkedage og begivenheder, så du nemt og hurtigt kan få overblik over de vigtigste datoer indenfor den nærmeste fremtid.

Med funktionen “Vigtige datoer” får du og din virksomhed:

  • Mulighed for at indtaste medarbejderes fødselsdage og jubilæer.
  • Mulighed for at lade funktionen samarbejde med andre af intranettets moduler.
  • Et vigtigt værktøj til planlægning af virksomhedens indsatser fremadrettet.
  • Påmindelser om regninger og indbetalinger, så som indbetaling af moms og skat samt deadline for betaling af regninger til forskellige leverandører.
  • Påmindelser om diverse deadlines, som virksomheden eller bestemte afdelinger skal overholde.
  • Oversigt over konferencer, events, kurser osv.

Hold styr på de vigtigste datoer

Der er mange mærkedage, deadlines og begivenheder i løbet af et år – især for en virksomhed. Derfor er det vigtigt at have et redskab til at holde styr på de vigtigste datoer, så intet bliver glemt.

Med Zenajour får du mulighed for ikke kun at skabe overblik over de vigtige datoer, men også at opsætte påmindelser én eller flere dage før, så du har har mulighed for at forbedre dig.

Dette er især anvendeligt, når det kommer til deadlines på opgaver og betalingsfrister. Med en påmindelse en uge inden fristen kan I sikre jer, at alt går efter planen, så I kan nå at aflevere eller betale rettidigt.

Styrk medarbejdeloyaliteten

Som medarbejder i en virksomhed lægger man en stor del af sine vågne timer i virksomheden. Derfor kan det godt betale sig at vise medarbejderne, at de er værdsatte.

Når medarbejderne føler sig værdsatte, vil det i mange tilfælde også styrke deres loyalitet overfor virksomheden, som i længden kan højne deres arbejdsglæde og den arbejdsindsats de yder.

Én måde at anerkende sine medarbejdere på, er ved at huske deres mærkedage. Her er det især mærkedage som fødselsdage og jubilæer i virksomheden, der er relevante at markere på den ene eller anden måde.

Med en oversigt over de vigtige datoer kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvornår dine medarbejdere har fødselsdag og sørge for, at det bliver anerkendt med en blomst, en kurv, en gave eller noget fjerde.

Målret virksomhedens kalender med Zenajour.com

Består virksomheden af flere forskellige afdelinger, kan det hurtigt blive uoverskueligt, hvis alle de vigtige datoer skal fremgår på én gang.

Med Zenajour's intranet får du derfor mulighed for at sortere i informationerne og de vigtige datoer. Dermed kan hver afdeling kun få vist de begivenheder og mærkedage, der er relevante for deres arbejdsområde og medarbejdere. Det betyder f.eks., at:

  • Økonomiafdelingen kan opsætte påmindelser om betaling af regninger og indberetning af skat og momsbetalinger.
  • Salgsafdelingen kan få påmindelser om deadlines for reklamekampagner og vigtige events.
  • HR kan tilgå alle fødselsdag og sørge for, at fødselarene modtager en buket eller en gave.
Se flere funktioner her Kontakt os her

Hold dig opdateret


Er du nysgerrig på hvordan Zenajours CRM. & intranet kan hjælpe med at optimering af den interne
kommunikation, projektstyrring, timesags registrering og pipeline, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lover, at vi ikke spammer dig dagligt.