Projekter

 

Planlægning og tilrettelæggelse er nøgleord, når det kommer til projektbaseret arbejde. Med Zenajours projektmodul kan du holde styr på dine og virksomhedens projekter, så der kan arbejdes effektivt og målrettet under hele projektforløbet.

Et CRM. & intranet kan indeholde mange forskellige funktioner. Hvad dit nye CRM. & intranet system fra Zenajour.com skal kunne, afhænger af hvad du har behov og brug for. Arbejder du og din virksomhed helt eller delvist projektbaseret, er et projektmodul et vigtigt værktøj.

 

Hvad er projektmodulet i Zenajour.com?

At planlægge et projekt kan hurtigt blive en omstændig affære, ligegyldigt om der er tale om planlægning af  byggeprojekter, konsulent baseret opgaver eller planlægge en festival.

At få planlagt og tilrettelagt alle projektets faser kræver ofte forskellige værktøjer og systemer, men med Zenajour's projektmodul bliver alle projektplanlægningens faser nemt og overskueligt samlet ét sted.

Et projektmodul er et værktøj, der kan bruges til alle faser af jeres projekt, lige fra planlægning til eksekvering og efterevaluering. Med et projektmodul i virksomhedens CRM. & intranet lettes alle faser af projektet.

I vil nemt kunne overføre og tilgå information fra andre af CRM. & intranettets moduler og funktioner, såsom årshjulet og f.eks. tidsregistreringen.

Et projektmodul kan give jer mulighed for at:

 • Planlægge et projekt ned til mindste detalje.
 • Dele projektplanen med alle projektets deltagere.
 • Uddelegere opgaver.
 • Lave tidsplaner og opsætte delmål.
 • Skabe et overblik over projekts forløb og hold styr på, om tidsplanen og budgettet overholdes.
 • Opstille forskellige skabeloner for ensartede projekter, så I ikke skal starte fra bunden af hver gang.

Alt dette vil resultere i en mere effektiv arbejdsproces, samtidigt med at projektets deltagere alle kan følge med i projektets forløb.

Få indsigt i jeres projekter med Zenajour.com

Med Zenajour's projektmodul vil du og din virksomhed ikke kun få et stærkt værktøj til at planlægge projekter. I vil også få mulighed for at få indsigt i projektets forløb i alle dets stadier.

Disse indsigter er uundværlige under eksekveringsfasen. Det kan give jer et indblik i, om I følger tidsplanen og ikke mindst det aftalte budget.

Opstår der diskrepanser mellem plan og eksekvering, vil det i projektmodulet kunne fremgår, hvad der ikke går efter planen.

En deltaljeret projektplan er dog mindst lige så vigtigt at kunne tilgå, når projektet er afsluttet. Hvad fungerede godt og hvad fungerede skidt?

Hvor kom I bagefter og hvor var der afsat mere tid end nødvendigt? Alle disse indsigter er guld værd, når projektet skal evalueres.

Næste gang der skal planlægges et projekt af samme karakter, kan I overføre erfaringerne og lægge en endnu mere effektiv projektplan.

Fremmer samarbejdet

Stort set alle arbejdspladser bygger på et velfungerende samarbejde mellem kollegaerne. En moderne arbejdsplads sørger for, at samarbejdet kan blomstre fysisk såvel som online.

At arbejde med projekter er i høj grad en øvelse i samarbejdets kunst. Med et værktøj som Zenajour.com til projektplanlægning kan I fremme det kollegiale samarbejde, ved at:

 • Give alle projektets deltagere indblik i projektplanen og dens forløb.
 • Skabe en dynamisk plan, der løbende kan justeres.
 • Opstille en overskuelig tidsplan.
 • Muliggøre samarbejde uafhængigt af fysiske lokationer.
 • Gøre deltagerne mere selvhjulpne, ved at de selv kan tilgå information og få oversigt over projekts forløb og tidsplan.
 • Muliggøre produktivitet på farten, når medarbejdere og deltagere kan tilgå projektplanen fra deres laptop, tablet og smartphone.

Se flere funktioner her Kontakt os her

Hold dig opdateret


Er du nysgerrig på hvordan Zenajours CRM. & intranet kan hjælpe med at optimering af den interne
kommunikation, projektstyrring, timesags registrering og pipeline, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lover, at vi ikke spammer dig dagligt.