Nyhedsmodul

 

Vil du gerne kunne dele vigtige nyheder med alle dine medarbejder? Med Zenajours nyhedsmodul kan du sende alle de vigtigste nyheder og informationer til alle eller udvalgte medarbejdere i din virksomhed.

Med Zenajour.com tilbyder vi et veldesignet og intuitivt CRM. & intranet system, så I kan få samling på jeres virksomhed og centrere kommunikationen via én kanal.

Hvad er et nyhedsmodul i Zenajour.com?

En af de funktioner som Zenajour kan indeholde, er et nyhedmodul.

Nyhedsmodulet kan bruges til at dele informationer og nyheder med alle virksomhedens medarbejdere, ligesom det også kan bruges til at dele afdelingsspecifikke nyheder og lignende med udvalgte grupper og medarbejdere.

Nyhedsmodulets funktioner og interaktionsmuligheder er med til at fremme et tværkollegialt fællesskab, samtidigt med at det også skaber medarbejderengagement.

Et nyhedsmodul er typisk karakteriseret ved:

  • At chef, ledere og mellemledere har mulighed for at dele relevante nyheder med alle eller udvalgte medarbejdere.
  • At alle medarbejdere kan dele nyheder med virksomheden, som nogle gange skal godkendes af en chef eller leder, før det bliver publiceret.
  • En fleksibel og målrettet kommunikationskanal, hvor du kan kommunikere til bestemte målgrupper alt efter behov.
  • Forskellige nyhedsflows, f.eks. for hele virksomheden, for ledere, for enkelte afdelinger osv.
  • En lighed med sociale medier i form af interaktionsmuligheder så som “likes” og muligheden for at kommentere på de forskellige nyhedsopslag.

Effektiv kommunikation via Zenajour.com

Et nyhedsmodul er en af byggestenene, når der skal skabes effektiv kommunikation i en virksomhed.

I løbet af en arbejdsdag kan man hurtigt både sende og modtage et utal af mails og det er ikke dem alle, man bruger lige meget tid på. Det kan derfor være svært at vurdere, hvad der er vigtig information og hvad der ikke er.

Med et nyhedsmodul vil virksomhedens nyheder blive samlet ét sted, hvor medarbejdere og ledere kan læse dem og interagere med dem, når de har tid i løbet af arbejdsdagen.

Det vil dermed formindske forvirringen omkring hvad der er vigtig information og hvad der er mindre relevant.

Med forskellige nyhedsskabeloner er det hurtigt og lige til at skrive nyhedsopslag, i modsætning til den mere tidskrævende proces det er at forfatte en nyheds e-mail.

Det er en effektivisering af arbejdsprocessen og det er lettere at få respons og tilkendegivelse på et nyhedsopslag end på en e-mail, der kræver et skriftligt svar.

Et nyhedsopslag bliver automatisk også mere interessant, når der er mulighed for at tilføje billeder, video, infobokse osv.

Inkluder hele virksomheden via Zenajour.com

Et CRM. & intranet system med Zenajour.com, er et fælles værktøj for hele virksomheden, som alle kan benytte og være med til at forme.

Nyhedsmodulet er her et vigtigt element, da det giver chef, ledere og eventuelt alle medarbejdere mulighed for at dele vigtige nyheder og relevante arbejdspræstationer og -resultater.

Arbejdsrelaterede nyheder er også med til at etablere et fællesskab på tværs af stillinger og afdelinger. Det vil også bidrage til, at medarbejdere på tværs af virksomheden holder sig ajour med forskellige nyheder fra andre afdelinger.

Se flere funktioner her Kontakt os her

Hold dig opdateret


Er du nysgerrig på hvordan Zenajours CRM. & intranet kan hjælpe med at optimering af den interne
kommunikation, projektstyrring, timesags registrering og pipeline, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lover, at vi ikke spammer dig dagligt.