Intranet

 

Hold styr på virksomhedens økonomi, personale, nyheder, deadlines og meget mere med Zenajours Intranetfunktion. Med Zenajour er vi glade for at kunne tilbyde et intuitivt og effektivt CRM-system, der kan det hele og mere til, så alle virksomhedens medarbejdere kan modtage vigtige informationerne og danne sig et overblik på ét og samme sted.

Optimering af virksomheden med Zenajour.com

Ordet optimering er helt centralt i Zenajour's intranetsystem og det med god grund. En optimering af kommunikation, projektplanlægning, datooversigt, kunder, data og nyheder vil optimere hele virksomhedens ydeevne.

Et intranet er et fælles samlingspunkt for hele virksomheden, hvorfra man kan tilgå den nødvendige information og de nødvendige funktioner der skal til, for at kunne uføre det daglige arbejde.

Intranettet SKAL være en gave til din virksomhed

Det kan ikke undgås, at man i en virksomhed er nødsaget til at bruge forskellige systemer og portaler, for at kunne udføre sit arbejde bedst muligt. Det kan dog sagtens betale sig at centralisere så mange funktioner og informationerne i så få systemer som overhovedet muligt.

Med et velfungerende CRM-system og intranetsystem vil jeres virksomheds interne kommunikation forløbe mere gnidningsfrit og velsmurt.

At have et fast holdepunkt for vigtige informationer, kommunikation, deadlines, bogholderi osv. vil også lette medarbejdernes daglige arbejdsprocesser.

Et velfungerende intranet fører til færre frustrationer og mere strømlinede arbejdsprocesser. Derfor tilbyder vi dig og din virksomhed netop dette, hvis I vælger af bruge Zenajour.

Mockup Zenajour

Hold styr på dét, der er nemmere end du tror med Zenajour.com

Der bliver sendt mange mails og informationer rundt i løbet af en arbejdsdag. Noget er til nogle få, noget andet er til mange. Derfor kan det godt betale sig at bruge et smidigt intranet, så de vigtige informationer og nyheder bliver samlet på ét sted.

En moderne virksomhed er også kendetegnet ved konstant udvikling. Her skal alle virksomhedens afdelinger og medarbejdere gerne kunne følge med. Én måde at imødekomme denne udvikling på, er ved at kunne dele nyheder, læringsmuligheder og informationer med alle virksomhedens medarbejdere.

Effektiv og vigtig kommunikation

Effektiv kommunikation gør alting lettere. Når de rigtige folk får den rigtige information på de rigtige tidspunkter, så forløber arbejdsdagen bare bedre, og de nødvendige personer er informeret.

Zenajour's intranetsystem understøtter gruppekommunikation og giver dig mulighed for at kommunikerer med alle, en bestemt gruppe eller nogle udvalgte få, alt afhængigt af netop jeres behov.

Et intranet med mange funktioner

Zenajour's intranet er et softwaresystem der er let at bruge og let at tilpasse. Det er ikke alle virksomheder der har de samme behov, derfor tilbyder vi et system, der kan skræddersyes efter lige præcis de behov, som du og din virksomhed har.

Med Zenajours CRM system kan du blandt andet få:

  • Overskueliggjort bogholderi og økonomi.
  • Zenajour kan integreres op i mod bla. regnsskabssystemet Dinero. 
  • Mulighed for at planlægge og overskue projekter.
  • Et værktøj til tidsregistrering, så du har overblik over hvor lang tid forskellige opgaver tager.
  • Et værktøj til at registrerer de materialer og andet som har relevans for jeres styrring, jeres forretning.
  • Et HR modul der samler informationerne om medarbejderne ét sted, så de er let tilgængelige og ingen bliver overset.
  • Et værktøj der hjælper med ferieplanlægning.
  • Mulighed for at kommunikere til hele virksomheden, enkelte afdelinger og udvalgte individer.
  • Pipeline styrring, der er bare ikke noget så vigtigt for en virksomhed end at have styr på sine tilbud, pipeline og derved det overskuelige omkring end likviditet.

Er du interesseret i Zenajour's CRM. & intranet eller ønsker du at høre mere om det, er du velkommen til at kontakte os. Her på siden vil du også kunne finde information om de forskellige funktioner der enten hører med eller som kan tilkøbes hvis du ønsker.

Se flere funktioner her Kontakt os her

Hold dig opdateret


Er du nysgerrig på hvordan Zenajours CRM. & intranet kan hjælpe med at optimering af den interne
kommunikation, projektstyrring, timesags registrering og pipeline, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lover, at vi ikke spammer dig dagligt.