HR Modul

 

Med Zenajour's *HR modul (*human resource) kan I let og effektivt håndtere alle virksomhedens HR opgaver, lige fra registrering af oplysninger om de ansatte til arkivering af kontrakter og forskellige former for korrespondancer.

Hvad kan HR modulet i Zenajour.com?

Et intranet er en social teknologi, der kan lette mange arbejdsprocesser i rigtig mange virksomhedsafdelinger.

Én af de afdelinger der især kan have gavn af et intranet, er HR afdelingen eller funktionen. Derfor kan et HR modul til jeres nye intranet være en rigtig god investering.

Et HR modul kan:

  • Hjælpe med alle faser af medarbejderansættelser fra rekruttering til fratrædelse og opsigelse.
  • Samle informationer om virksomhedens medarbejdere, så de er nemme at tilgå og danne overblik over.
  • Bruges til at finder tendenser i medarbejderprofiler.
  • Bruges til at undersøge medarbejderkarakteristika.
  • Give dig mulighed for at automatisere udvalgte HR opgaver, så I kan arbejde hurtigere, målorienteret og mere effektivt.
  • Hjælpe med at påminde om data der skal slettes på grund af regler og love, så som GDRP.

Skal du eller din virksomhed have et intranet, eller har I allerede et, kan det godt betale sig enten at vælge et der har et HR system indbygget eller vælge at tilkøbe sådan en funktion.

Håndter en stor mængde information

I store som små virksomheder bliver der dagligt samlet store mængder af data og information, som skal struktureres og systematiseres, så det er let tilgængeligt i fremtiden.

Med et HR modul til jeres intranet kan alt dette gøres lettere, billigere og mere effektivt. Det er nemlig både dyrt og tidskrævende at bruge flere forskellige systemer til at håndtere HR informationer og opgaver.

Der er også større risiko for at begå fejl i håndtering af oplysninger, hvis de opbevares i forskellige systemer. Med et smart og strømlinet HR system fra Zenajour.com kan det hele foregå i ét system og det vil være muligt at overføre informationer fra andre af intranettets moduler til HR modulet.

Skær ned på administration med Zenajour.com

Et HR modul er i al sin simpelthed en centralisering af data, som derefter kan tilgås for at skabe overblik over virksomheden, dens ansatte og forskellige former for informationer herom.

At samle HR dokumenter og informationer ét sted er gavnligt på mange forskellige måder, og med et HR modul i jeres intranet gør I alle medarbejdere mere selvhjulpne, ved at give dem adgang til forskellige dokumenter og informationer, de ellers skulle igennem HR afdeling for at få fat i.

I HR modulet kan man f.eks. samle træningsmanualer, kontrakter, skabeloner for ansøgning om ferie, skabeloner til angivelse af forskellige virksomhedsudgifter som medarbejderne har lagt ud for osv.

Det vil spare HR funktionen eller afdelingens tid, ikke at skulle videresende dokumenter og svare på de samme spørgsmål gentagende gange.

Samtidigt vil det også spare andre medarbejdere tid, da de ikke skal i kontakt med en anden medarbejde og eventuelt vente på et svar, for at få løst deres problem eller få afklaring på et spørgsmål.

Har du en mindre virksomhed og derfor ikke en decideret HR afdeling, er et HR modul til intranettet også en utrolig rentabel og praktisk løsning, så I kan bruge mere tid på de opgaver du og dine ansatte brænder for.

Se flere funktioner her Kontakt os her

Hold dig opdateret


Er du nysgerrig på hvordan Zenajours CRM. & intranet kan hjælpe med at optimering af den interne
kommunikation, projektstyrring, timesags registrering og pipeline, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lover, at vi ikke spammer dig dagligt.