Salgsmodul

 

En succesfuld forretning er en forretning med omsætning. Hvordan får man omsætning? Det gør man ved at sælge. Med Zenajours salgsmodul kan du holde styr på dine kunder, dine sælgere, din omsætning og meget, meget mere.

Et CRM. & intranet kan indeholde mange forskellige funktioner. Én af de funktioner du kan få gennem Zenajour, er et salgsmodul og ikke mindst den synlige pipeline styrring.

Hvad er salgsmodulet i Zenajour.com?

Der kan være mange grunde til at anvende ét enkelt værktøj til at håndtere salgsdata og kundeinformationer. Med et salgsmodul til Zenajour kan I simplificere og effektivisere alt salg, alle aspekter af salget i virksomheden.

Har I endnu ikke et CRM-system, bruger I måske både Excelark og diverse programmer og systemer til at holde styr på salg, økonomi, konvertering af leads osv.

Med Zenajour's CRM-systemet, herunder vores salgsmodul, som er egentlig nøjagtigt det samme, bare samlet ét sted og strømlinet, så arbejdsprocesserne lettes og effektiviseres og synligheden kommer frem på godt og ondt. 

Med et salgsmodul kan du blandt andet:

  • Få et indblik i salgspipelinen, så du kan få et øjebliksbillede af hvor i salgsprocessen alle jeres kunder befinder sig.
  • Få mulighed for at planlægge og tilrettelægge salgsstrategier sammen med de sælgende funktioner og eller afdelinger.
  • Få mulighed for at planlægge fremtidige investeringer.
  • Opnå en oversigt over virksomhedens likviditet både nu og fremadrettet.
  • Få mulighed for at registrere omsætning og dækningsbidrag.
  • Vedhæfte forskellige tilbud og salgsmateriale, og derved en solid pipeline som er til at stole på.

Et sådant modul giver også mulighed for tilpasning, så netop dine og virksomhedens specifikke behov bliver imødekommet.

Fingeren på pulsen med Zenajour.com

Med Zenajour's salgsmodul får I et redskab, der kan give jer et solidt overblik over virksomhedens salgspipeline.

For langt de fleste virksomheder er salg en helt central del af forretningsmodellen.

Derfor er det vigtigt, at have styr på hvordan salget egentlig går, hvilke kunder der er i butikken, godt indblik i hvordan jeres salgskonsulenter performer og hvor der eventuelt er forbedringsmuligheder.

Som leder er der også et øget pres på at have fingeren på pulsen i forhold til virksomhedens salgspipeline. Der skal holdes møder med salgskonsulenter, salgsansvarlige og der skal lægges strategier - ofte i forbindelse med årshjulet

Når man nemt og hurtigt kan overskue hvor i salgsprocessen de forskellige kunder er, kan man hurtigere komme til sagen og lægge en effektiv salgsstrategi, følge op og få lukket sine ordre jf. budget. 

Med et CRM-system fra Zenajour.com med et indbygget salgsmodul bliver det betydeligt lettere at holde sig opdateret på salgspipelinen.

I slipper for lange regneark, forskellige systemer og lang tids forberedelse inden salgsmøderne. Alt bliver samlet ét sted og efterhånden vil I få opbygget et stort og yderst værdifuldt katalog af data, der kan give meget nøjagtige og detaljerede salgsprognoser.

Vigtigt planlægningsværktøj

Et salgsmodul må siges af være et af de absolut mest anvendelige planlægningsværktøjer for sælgende virksomheder.

Det er yderst behjælpeligt i den sælgende proces, hvor konsulenterne har mulighed for at indtaste relevante oplysninger på aktive og potentielle kunder, så de kan tilgås ét sted, og ikke mindst er i virksomheden selv om en kollega skulle vælge at stoppe.

Modulet kan bruges til at optimere arbejdsprocesser ved at:

  • Opsætte automatiserede follow ups eller påmindelser om follow ups for nye og potentielle kunder.
  • Give en oversigt over jeres målsætninger og hvor langt I er fra at nå dem.
  • Bidrage med data til salgsanalyser.

Med et indblik i virksomhedens salgspipeline vil I også kunne forbedre virksomhedens salgsstrategi, samtidigt med at data herfra kan bruges i forbindelse med marketingmateriale, til strategimøder og meget, meget mere.

Se flere funktioner her Kontakt os her

Hold dig opdateret


Er du nysgerrig på hvordan Zenajours CRM. & intranet kan hjælpe med at optimering af den interne
kommunikation, projektstyrring, timesags registrering og pipeline, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lover, at vi ikke spammer dig dagligt.