Et CRM & intranet med
alle de funktioner
du har brug for


Zenajour er pakket med funktioner som dine ansatte kan tilgå overalt og i alle døgnets 24 timer. Se funktionerne herunder, og få dit helt eget CRM & intranet allerede i dag.

Kom igang GRATIS

Zenajour funktioner

Streamlinehq Folder Empty Files Folders 48

Projekter

Planlægning og tilrettelæggelse er nøgleord, når det kommer til projektbaseret arbejde. Med Zenajours projektmodul kan du holde styr på dine og virksomhedens projekter, så der kan arbejdes effektivt og målrettet under hele projektforløbet.

Streamlinehq Calendar Favorite Interface Essential 48

Vigtige datoer

Med Zenajours kalenderfunktion "Vigtige datoer" kan I nemt holde styr på projektdeadlines, regninger, moms, medarbejderes fødselsdage, jubilæer og meget, meget mere.

Streamlinehq Multiple Users 1 Users 48

HR Modul

Med Zenajours HR modul kan I let og effektivt håndtere alle virksomhedens HR opgaver, lige fra registrering af oplysninger om de ansatte til arkivering af kontrakter, MUS samtaler og forskellige former for korrespondancer.

Streamlinehq Newspaper Fold Content 48

Nyhedsmodul

Vil du gerne kunne dele vigtige nyheder med alle dine medarbejder? Med Zenajours nyhedsmodul kan du sende alle de vigtigste nyheder og informationer til alle eller udvalgte medarbejdere i din virksomhed.

Streamlinehq Plane Take Off Travel 48

Ferieplanlægning

Få styr på medarbejdernes ferie med Zenajours ferieplanlægning, så du kan lave vagtplan eller have styr på hvor mange medarbejdere der er til rådighed og hvor de er - på ethvert givent tidspunkt.

Streamlinehq Task List Text 1 Work Office Companies 48

CRM & Intranet

Hold styr på virksomhedens økonomi, personale, nyheder, deadlines og meget mere med Zenajours CRM & Intranetfunktion. Med Zenajour er vi glade for at kunne tilbyde et intuitivt og effektivt CRM-system, der kan det meste, så virksomhedens medarbejdere kan modtage vigtige informationerne og danne sig et overblik på ét og samme sted.

Streamlinehq Pie Line Graph Desktop Interface Essential 48 (1)

Salgsmodul

En succesfuld forretning er en forretning med omsætning. Hvordan får man omsætning? Det gør man ved at sælge. Med Zenajours salgsmodul kan du holde styr på dine kunder, dine sælgere, din omsætning, jeres pibeline, jeres tilbud, opfølgning på jeres tilbud og meget, meget mere.

Streamlinehq Stopwatch Interface Essential 48

Tidsregistrering

Zenajours indbyggede tidsregistrering gør det nemt for dig, din virksomhed og dine medarbejderne at registrere den tid der bruges på forskellige opgaver. En god og udførlig tidsregistrering kan også være med til at forbedre jeres ressourcestyring og tidsestimering fremadrettet, så I både kan spare tid og øge jeres omsætning - og i den verden hvor vi kommer fra er automation vigtigt, så derfor er der integration til bla. dinero - så jeres timesags styring fra zenajour.com - danner faktureringsgrundlaget i bla. dinero.  

Streamlinehq Interface Signal Graph Circle Interface Essential 48

Årshjul

Der sker meget i løbet af et år, også for virksomheder. Med Zenajours årshjul kan du skabe en overskueligt plan for virksomhedens indsatser og projekter i det pågældende år.

Hold dig opdateret


Er du nysgerrig på hvordan Zenajours CRM. & intranet kan hjælpe med at optimering af den interne
kommunikation, projektstyrring, timesags registrering og pipeline, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lover, at vi ikke spammer dig dagligt.

Vores nyeste artikler om vidensdeling


Læs om det nyeste i vores branche eller bliv inspireret af vores artikler.

 

Artikler 1 360X380px
d. 01 jul, 2022

Hvordan kan Zenajour være gratis ?

CRM. & intranet for 0 kroner? Kan det være rigtigt? Yes - det er helt korrekt, for med Zenajour.com “starter” får I hele Zenajour pakken...

Læs mere
Artikler 2 360X380px
d. 04 jun, 2019

Hvem står bag Zenajour.com?

Ideen bag Zenajour.com opstår på baggrund af behov i en kombination af med mere end 50 års erfaringer som selvstændige erhvervsdrivende....

Læs mere
Artikler 3 360X380px
d. 04 jun, 2019

Hvorfor skal du igang med Zenajour.com?

Det skal du fordi at Zenajour.com er udviklet til selvstændige & iværksættere som har behov for indblik, sparring og ro på sin virksomhed...

Læs mere
Artikler 4 360X380px
d. 04 jun, 2019

Indblik i mulighederne med Zenajour.com

Teamet bag Zeanjour.com har alle stor og bred erfaring med effekten og indsatserne bag både CRM. og intranet systemer. I vores oprindeli...

Læs mere