Hvorfor skal du igang med Zenajour.com?

Udgivet d. 04 jun, 2019

Hvorfor skal du igang med Zenajour.com?

Det skal du fordi at Zenajour.com er udviklet til selvstændige & iværksættere som har behov for indblik, sparring og ro på sin virksomhed. 

Vores software er til jer, der hellere vil bruge tid på virksomhedenss kunder end på at administrerer dem via voldsomme komplekse og super dyrer softwareløsninger. 

Zenajour.com hjælper med den daglige administration på en langt nemmere måde end du I er vant til, og så uden at omkostningerne forbundet hermed stikker af.

Ligeledes er du sikkert bekendt med software og ved, at hvis et stykke software har mange hundrede funktioner og features, så bruger du måske kun en 15 - 30 af de funktioner og features som softwaren kommer med, så hvorfor betale for software som kan det hele, når jeres behov er anderledes?

Kom i gang med Zenajour.com på under fem minutter!

Det tager vitterligt kun 5 min. at komme i gang, og herefter er du i gang med at få dig og din virksomhed i både Zen og ikke mindst Ajour.

Virksomheden oprettes lige her  https://app.zenajour.com/sign-up og HUSK at til og med den 4 licens er det 100% gratis i den fulde pakke! 

Der er flere måder og metoder hvorpå man vil bruge og benytte jeres version af Zenajour.com - men vi anbefaler, at du lader det intuitive i programmet guide dig rundt på platformen - og husk vores support er her for at HJÆLPE. (kontakt link indsættes her)

Slut med mistede aftaler og den daglige stress

Når man er iværksætter og selvstændig, kan mængden af opgaver og deadlines som er overalt, virke ganske overvældende - og selvfølgeligt kan ingen gå og huske alle “todo” punkterne fra div. gule sedler, håndskrevne noter fra kollegaer, div. mundtlige aftaler, mails i indbakken, opgaver fra myndighederne via e-boks og meget mere. 

Med Zenajour.com er det slut, for nu kan alle selvstændige, iværksættere og brancher i SMB markedet få styr på sine opgaver, sine administrative behov og ikke mindst deadlines via det intuitive CRM. & intranet som vi har udviklet med selvstændige og iværksættere målgrupperne for øje.

Derfor er Zenajour.com CRM. & intranet systemet uundværligt for virksomhederne

Hvad er CRM delen til og hvad betyder CRM?

CRM eller Customer Relationship Management går kort fortalt ud på at styrke relationerne til jeres kunder og kundeemner, så du/i kan tiltrække og fastholde dem.

CRM står for Customer Relationship Management – eller som vi ofte har hørt det på dansk - nemlig kunderelationsstyring, er i Zenajour.com den diciplin man som iværksætter og selvstændig ikke må ignorer og springer over, hvis man vil have vished med sit kundeoverblik og flow, og CRM er en super skarp metode til at beholde loyale kunder og ikke mindst blivende kunder som man igen og igen laver god forretning og gensidige handler med. 

Dette gøres nemmest med et CRM-system. Et CRM-system samler alle jeres vigtige kundedata på ét sted og hjælper dig og dine kollegaer med at følge op på deres kundeaftaler, samarbejdsaftaler og ikke mindst korrespondance.  

I den verden vi lever i - i dag er netop gode, stærke og sunde relationer til kunderne vigtigere end nogensinde før. 

Så hvorfor er det så vigtigt med et CRM system? 

Det er det fordi, at vi i vores både lokale og ikke mindst globale samfund oplever en vild og seriøs konkurrence mellem virksomhederne, hvor vi alle kæmper om de samme kundeleads og kunder, for virksomhederne kan nemlig ofte “bare” frit vælge og vrage mellem de virksomheder som er interessante for deres behov. 

Fordi kunderne har mange samarbejdspartnerer at vælge imellem og som bajler til dem, har de netop også store og seriøse forventninger til den virksomhed, som de i sidste ender med at vælger som leverandør eller med andre ord, at lægge sine penge hos. 

Så for at fastholde jeres kunder er det vigtigere end nogensinde, at I hele tiden sørger for og er opmærksomme på, at netop jeres kundernes forventninger og ikke mindst ønsker bliver indfriet og taget alvorligt, så det at have gode kunderelationer er nu mere end nogensinde essentielle for jeres virksomhed.

Teamet og ide folkene bag Zenajour.com ved fra egen erfaring, at netop den gode og seriøse kunderelation har massiv både betydning for jeres virksomheds salg og ikke mindst jeres markedsføring - den bliver simpelthen ikke taget seriøst hvis ikke I som virksomhed har styr på relationerne! 

Vi her hos Zenajour.com har set med egne øjne at det ofte også viser sig at det er klart en mere rentabel forretning, at bruge jeres ressourcer på, at sikre at jeres kunder forbliver loyale kunder, fordi at i med dette mindset IKKE behøves at bruge store omkostninger på, at tiltrække nye kunder. 

Derfor skal I komme i gang med, at få implementeret Zenajour.com som jeres nye CRM. & intranet, fordi vi er her for at hjælpe jer med, at skabe den bedste mulige kunderelation.

Hvad er intranet delen til i Zenajour.com?  

Med Zenajour.com som intranet i jeres virksomhed, kommer i også til at opleve hvordan jeres MEDARBEJDERNE arbejder SAMMEN og opnår en helt anderledes forståelse for virksomheden.

I Zenajour.com er intranet delen lavet med en række med en mængde nyttige redskaber, som gør det enkelt, let og effektivt at kommunikere internt i et firma/institution.

Intranettet via Zenajour.com er bygget til, at fungerer 100% på jeres computerer og  mobile enheder. 

Derfor kommer i også til at opleve, at det bliver enormt enkelt, ensrettet og yderst effektivt, at få adgang til dokumenter, oplysninger og meget mere og evt. bruge dem effektivt sammen med de øvrige nyttige værktøjer i Zenajour.com som I kan læse meget mere om HER

Hvem har interesse i at arbejde med Intranet - jamen vores erfaringer er, at det et så smidigt, pris attraktivt intranet så langt de fleste mindre og mellemstore virksomheder, institutioner, kommuner, skoler osv. vil have stor glæde af Zenajour.com´s CRM. & Intranet.

Husk vi er her for jer, så kontakt os meget gerne, hvis I ønsker at høre mere om dine muligheder, og så kan du lige her se meget mere om de funktioner der er med i vores CRM. & Intranet SaaS software.

Kontakt os ENDELIGT med dine spørgsmål og overvejelser - vores support kontakter du bare via nedenstående knap.

Kontakt