Hvordan kan Zenajour være gratis ?

CRM. & intranet for 0 kroner?

Kan det være rigtigt? Yes - det er helt korrekt, for med Zenajour “starter” får I hele Zenajour pakken helt gratis til og med 4 licens og herefter 149kr. pr. måned, så det bliver ikke billigere nogensinde at få overordnet styr på sin virksomhed!

Udgivet d. 01 jul, 2022

Derfor er Zenajour.com gratis

Kan det være rigtigt? Yes - det er helt korrekt, for med Zenajour.com “starter” får I hele Zenajour pakken helt gratis*** til og med 4 licens og herefter 149 kr pr. månede, så det bliver ikke billigere nogensinde at få overordnet styr på sin virksomhed!   

*** Ikke noget med begrænset adgang og hele tiden opleve frustration ved manglende funktioner.

Banner 1584X396px


Men hvorfor er Zenajour.com gratis til og med 4 licens?

De fleste iværksættere og selvstændige kender alle godt til det at skulle vælge og implementere et nyt software program, og mange har garanteret også opnået introduktion til det nye via en enten begrænset adgangsperiode, eller som en “gratis” version med yderst begrænset funktionaliteter.

Som betyder at man sidder tilbage med uroen (og derfor langt fra ZEN), og følelsen af ikke at kunne være ajour med opgaven på ens todo liste, vi skal have fundet os et CRM., system osv. (og derfor følelsen af ikke at være ajour)

Så teamet bag Zenajour.com var ret hurtige med at beslutte at vi ville lave en helt gratis version uden begrænsninger, ud over antallet af licenser skulle være 4.

Fordi således kunne vi faktisk og helt oprigtigt hjælpe mange små og mellemstore virksomheder der enten lige har startet på rejsen, eller som var og er godt undervejs med at få verdens første virksomhedsledelses software (CRM. & intranet i et) udviklet til målgruppen SMB virksomheder = Zenajour.com

Derfor er Zenajour.com gratis

Med Zenajour.com får du et gratis CRM., intranet og virksomhedsledelses program, fuldstændig uden begrænsninger på jeres projekter, opgaver, kontrakter, pipeline og ikke mindst kontakter. 

Du kan med andre ord styre alle de projekter du har behov for, bogføre moms med ét klik m.m. – alt sammen ganske gratis.

Helt grundlæggende har vi skabt vores eget CRM. & intranet system, fordi vi simpelthen synes, at de nuværende systemer på markedet er alt for komplicerede og ikke udviklet med sans for hvad der er behov for - eller med andre ord, udviklet til iværksættere og selvstændige.   

Det er derfor du nu kan vælge Zenajour.com og få et cloudbaseret CRM. & intranet system, der giver dig det nødvendige overblik og gør det helt enkelt at sætte jeres salg i ET system. 

For Zenajour.com er missionen ret enkel – vi SKAL leverer et godt CRM. & intranet system som er så godt, at det helt naturligt bliver brugt hver dag.

Lær mere om hvilke funktioner der er med i vores CRM. & Intranet.


Bare benyt dig af kontakt knappen - så er du på vej med dit nye SaaS software Zenajout.com software - CRM system og Intranet i et.

Kontakt